Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Onverwacht vermogen | Home | De onredelijke arm de… »

Een man zijn heeft ook nadelen

20-04-08 - 16:32 Geschreven door: Cyriel Mannen zijn aanstellers en ik ben daar geen uitzondering op. Al van jongs af aan vond ik het heerlijk om ziek te zijn. Nu ja, het verzorgd worden beviel me wel, hoewel de echte klachten eigenlijk best achterwege gelaten mochten worden. In elk geval, je ziek zijn een beetje overdrijven was de normale gang van zaken. Hoofdpijn was ondraaglijk en een maag die lichtelijk van streek was zorgde ervoor dat ik wáán-zin-nig misselijk was.

Boh, dat overgeven, dat is slechts een kwestie van tijd, hoor. Want echt, ik kan alleen maar liggen. Rechtop zitten is me eigenlijk al te veel, maar ik moet wel, want behalve televisie kijken kan ik weinig. En die hóófdpijn. Mensen, ik vrees dat ik er nooit meer vanaf kom!

Maar wij mannen, wij voelen dat ook echt. Pijn is per definitie niet fijn, dus een beetje pijn ook niet. En waarom zou je daarover zwijgen? Zelfs de eerste tekenen van ziekte moet je serieus nemen, want dan kun je je erop voorbereiden. Extra sinaasappeltje en een glaasje beerenburg.

Alleen hoop ik nu dat ik me vandaag aanstel, en niet ziek begin te worden. Want daar heb ik even geen zin in.
drie schoten

Ik wens je vast beterschap, zoals jij ons vast op de hoogte stelt van je eventuele ziek worden ;) Misschien werkt dat dan wel preventief, dat beterschap wensen…?
Rose (URL) - 20-04-08 - 22:12

Mannen schijnen beter te kunnen tegen oppervlakkige pijnen (in je vinger snijden, op je duim slaan met een hamer, etc), vrouwen tegen interne pijnen. Daarom is het maar goed dat vrouwen bevallingen moeten doen en mannen niet. En daarom zijn jullie éxtra zielig als jullie ziek zijn. Beterschap!
sanneke - 21-04-08 - 10:33

Even lang slapen heeft me goedgedaan. Ben er weer zo goed als bovenop.
Cyriel (URL) - 21-04-08 - 16:54


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!