Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Compliment | Home | Rails »

Afplakken

12-06-08 - 14:11 Geschreven door: Cyriel Gisteren fietste ik door onze nieuwe straat. Een erg nieuwe straat zelfs, want een gedeelte is net opgeleverd. En toen ik daarlangs snelde, viel me iets op.
Ik heb namelijk de prettige gewoonte onbeschaamd bij mensen naar binnen te kijken. In de loop der jaren heeft dat een aantrekkelijke naakte studente, een vrijend stelletje en veel onderuitgezakte, slapende mannen opgeleverd. Maar gistermiddag kon ik dus niet bij die klussende mensen naar binnenkijken. Tenminste, ik vermoed dat ze aan het klussen waren, want er hingen dus kranten voor het raam. En dat snap ik dus niet. Die studente, dat stelletje en die mannen, die hadden hun raam beter kunnen afdekken. Met een gordijn of een krant, daar wil ik vanaf wezen. Maar die klussende mensen, wat hebben die te verbergen? Tappen ze illegaal stroom van de buren af? Zetten ze een wietplantage op? Dragen ze geen helm en gebruiken ze geen goedgekeurde steigers? Of zijn ze het huis aan het inwijden?
Gezien de kinderrijke buurt, gok ik op dat laatste.
zeven schoten

Precies dat vroegen Man en ik ons twee weken geleden ook al af. Bij ons in de buurt waren ze de zolder aan het verbouwen. De ramen van de dakkapel hadden ze ook dichtgeplakt. Alsof iemand ooit door de ramen van de dakkapel zou kunnen gluren. En dan nog! Wij vonden het idioot.
Octavie (URL) - 12-06-08 - 14:20

Wij vinden het ook idioot. :-)
Cyriel (URL) - 12-06-08 - 14:30

Nah, is dat niet gewoon bescherming tegen verf, stoten, etcetera? Of heb ik iets altijd heel normaal gevonden terwijl het helemaal niet normaal is! ;)
Rose (URL) - 12-06-08 - 16:26

Het zijn vast naaktklussers.
sanneke - 12-06-08 - 16:41

Ze hebben gewoon geen behoefte aan licht. Dat snap je toch wel?!@
F. - 12-06-08 - 17:27

Samenvattend maakt ze dat dus tot klussende nudistenvampiers… Interessante combinatie…
Virginie (URL) - 13-06-08 - 09:48

Oh jee. Noteren dus, de huisnummers met de afgeplakte ramen. Stel je voor dat die lui straks contact met je zoeken. Voor je het weet ben je zelf zo’n ramen afplakkende nudistenvampier. Kinderrijke buurt, vampierrijke buurt zal je bedoelen!
sanneke - 13-06-08 - 11:18


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!