Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Rails | Home | Welkom in de nieuwe s… »

Fietsen

18-06-08 - 22:09 Geschreven door: Cyriel Iedere ochtend trap ik tien kilometer naar kantoor en in het begin van de middag tien terug. Vooral tijdens de heenreis kruis ik groepen middelbarescholieren, veel middelbarescholieren. Ook zij moeten iedere dag naar school fietsen.
Zo'n vijftien jaar geleden was ik blij dat wij in de stad woonden, in vijf minuten ging ik van deur tot deur. Nu voel ik me toch een beetje een van hen, maar ik heb geen medelijden met mezelf. Het is nu mijn eigen keuze en dat maakt het veel, veel lekkerder. Ik beweeg wat (maar dat deed ik sowieso wel genoeg). Ik kijk wat, er is zo veel te zien. Mensen, gebouwen, de stad an sich. En ik denk wat, want daar heb ik twintig minuten de tijd voor. Twintig minuten die helemaal voor mezelf zijn.
Heerlijk.
vier schoten

Ik zou daar zo moe van worden hè, van al dat gefiets wat jij doet.
Octavie (URL) - 19-06-08 - 10:05

twintig minuten voor tien kilometer? Pfff, jij kruist geen groepen middelbare scholieren, jij zoeft ze voorbij… ;-)
Virginie (URL) - 19-06-08 - 11:53

Zie Octavie…
Rosalie - 19-06-08 - 16:57

Ha! Ik heb vorige week voor het eerst in tijden weer gefietst, naar mijn werk, 35 minuten fietsen, omdat de bussen niet reden. Erg vermoeiend, maar uiteindelijk toch ook wel heerlijk, vooral het terugfietsen, want het hoofd is daarna meteen leeg…
Rose (URL) - 20-06-08 - 13:01


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!