Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Fietsen | Home | Lekker dorps... »

Welkom in de nieuwe straat

21-06-08 - 17:59 Geschreven door: Cyriel In februari, op een regenachtige donkere avond, woon ik een vergadering van de straatstichting bij. In juni houden zij elk jaar een open weekend en dan openen alle bedrijven en ateliers hun deuren. En aangezien ik er dan woon, wil ik misschien wel meedoen. Ik val met mijn neus in de boter: er wordt verhit gedisussieerd over hoe het dit jaar opgezet moet worden. Het druilerige weer lijkt mee naar binnen genomen.

Helaas kregen we de sleutel een maand later, waardoor ik het niet red alles op tijd klaar te krijgen. Maar vandaag staat er toch iemand naar binnen te kijken als ik aan het werk ben. Ik besluit maar naar buiten te gaan en een rondje te maken. De zon schijnt en aan de lucht staan maar een paar wolkjes. Ik leer mijn nieuwe straat kennen en alles en iedereen is uitbundig. De deuren zijn geopend en wederom is het weer mee naar binnen gekomen.
zes schoten

Volgens mij zijn jullie op een hele leuke plek terecht gekomen!
sanneke - 22-06-08 - 10:30

Ja, zeker! J. moest gisteren (nou ja, 24 uur tot vanochtend half elf) werken, dus we hebben vanmiddag nog een kennismakingsronde gedaan. Echt zo cool wat iedereen ook maakt! Als het niet zo inspireren, zou ik er bijna een minderwaardigheidscomplex van krijgen.
Cyriel (URL) - 22-06-08 - 16:41

Haha, dat is het academie gevoel dat ik jaren had. Iedereen maakt zulke coole dingen, kan ik daar wel bij mee. Best dus, maar dat had ik toen lang niet altijd door.
sanneke - 22-06-08 - 16:55

Tja, ik heb nooit op zo’n opleiding gezeten, maar vrees dat ik dat gevoel ook zou hebben daar. En toch vind ik het jammer dat ik daar te weinig mee gedaan heb, gelukkig haal ik het nu steeds meer in.
Cyriel (URL) - 22-06-08 - 17:21

Ik was vandaag nog bij je in de straat. Het zag er supergezellig uit! Helaas geen tijd om eens bij je binnen te lopen. Volgende keer.
Octavie - 22-06-08 - 20:47

Moet je zeker doen! Ach, je kent de straat, dus ik hoef je niet uit te leggen waar je zijn moet…
Cyriel (URL) - 23-06-08 - 08:28


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!