Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Welkom in de nieuwe s… | Home | Meer ruimte moet benu… »

Lekker dorps...

02-07-08 - 22:41 Geschreven door: Cyriel Lent is een dorp. En een dorp heeft geen mobiel bereik. Nu ja, heel slecht mobiel bereik. We hebben gelukkig wel digitenne en stromend water, maar bellen was een probleem. Dus daarom hebben we nu ook vast bellen. En kan ik onbeperkt mensen met een vast nummer stalken.
Alleen, ik was al zo aan mobieltjes gewend, dat ik alleen nog maar 06-nummers had. Dus nu moet ik eerst iedereen mobiel bellen en alle vaste nummers vragen. 't Is wat. Zucht.
drie schoten

Bestaan er werkelijkn nog plekken in Nederland zonder mobiel bereik? En dat jij net op dat ene plekje woont? In Meppel geen enkel probleem wat mobiel bereik betreft, maar toch gebruik ik mijn mobiel nooit. Ik heb er hélemaal niks mee.
sanneke - 03-07-08 - 09:32

Cyriel, jongen, je hebt het er maar zwaar mee.
Octavie - 03-07-08 - 13:18

pfew, gelukkig heb ik geen vast nummer in Nijmegen dan; moet er niet aan denken ineens door jou gestalkt te gaan worden… ;-)
Virginie (URL) - 03-07-08 - 16:12


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!