Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Meer ruimte moet benu… | Home | Oei oei »

Genant moment

04-07-08 - 17:17 Geschreven door: Cyriel Zij schreef vandaag al over een genant moment en ik zal dat ook doen. Volgende week gaat namelijk een goede vriendin van mij trouwen en bij genant moet ik meteen denken aan wat mij overkwam toen zij afscheid nam van de gang waar wij samen woonden.
Nog eenmaal wilde zij met haar ganggenoten drinken en doorzakken tot diep in de nacht voordat ze weer naar Duitsland terug zou keren. En wij wilden haar dat maar al te graag geven. Ten eerste omdat wij ook wel wilden drinken en doorzakken, maar toch vooral omdat zij in de jaren dat ze bij ons woonde, een gouden meid bleek te zijn.
Nu waren de heren op onze gang nogal creatief in het bedenken van ludieke acties, die ik hier vast nog wel eens neer zal zetten, en ook nu vonden we dat het een onvergetelijke avond voor haar moest worden. Dus wij besloten dat wij wel een striptease konden doen. Giechelend als dertienjarige pubermeisjes slopen we naar onze kamers, zochten allemaal een sok, een duster en een hoed of pet.
En nog harder giechelend als een klas dertienjarige pubermeisjes bij - destijds - Leonardo DiCaprio liepen wij de keuken weer in en begonnen aan onze zwoele act. Langzaam trokken wij het ceintuur uit onze duster en draaiden onze ruggen naar de dames toe. We lieten de duster van onze schouders glijden en zetten de hoed voor... nu ja, dat moge wel duidelijk zijn.
We draaiden ons weer naar het vrouwelijke publiek voor het slotakkoord waarbij de sok tevoorschijn zou komen. Nu was het echter al genant om de dames - die in een deuk lagen, je zou voor minder - weer recht aan te kijken. Maar toen bij het wegtrekken van mijn hoed de sok meegetrokken werd, wist ik niet hoe snel ik de hoed weer terug moest brengen naar het midden van mijn lichaam.
Met een rood hoofd snelde ik naar mijn kamer en kleedde mij rap om. Een glaasje water later en enigszins gekalmeerd durfde ik weer terug te gaan naar de keuken. Daar bleek dat slechts een van mijn vrouwelijke ganggenoten vluchtig iets voorbij had zien komen en dat de anderen het allemaal volledig gemist hadden, maar toch beschouw ik dit als een van de genantste momenten in mijn leven.

Nu rest ons heren alleen nog de vraag: moeten we de act volgende week overdoen? Want zo ja, dan ga ik toch even de sok met een elastiekje vastbinden.
tien schoten

Whahaha! Whahahaha!
Octavie - 04-07-08 - 19:42

Het was hier toch ook liegebeest-maand?
maarten (URL) - 05-07-08 - 17:58

Dat klopt.
Cyriel (URL) - 05-07-08 - 18:35

Hahahahaha! Red hot chilli pepper! Wat dapper van je dat het durft te schrijven. Nu nog het youtube filmpje ervan op je site en dan heb je weer de kosten van jaren therapie bespaard. :-)
Iris (URL) - 05-07-08 - 18:44

Mag jij liegen van je moeder? Ik bedoel, met een sok er omheen had je net zo goed voor lul gestaan toch? Dit kon niet veel erger zijn volgens mij.
sanneke - 06-07-08 - 18:26

ps. bedankt voor jullie kaartje! Speciaal toch als getypte letters op je beeldscherm veranderen in een mooi handschrift.
sanneke nogmaals - 06-07-08 - 18:34

sanneke:
1. Ik mag inderdaad niet liegen van mijn moeder.
2. Graag gedaan! Ik heb immers toch een beetje mee mogen leven. :-)
Cyriel (URL) - 06-07-08 - 19:07

Ach, het is niet de enige striptease die je hebt gedaan….. Ik kan me er nog eentje herinneren met een steelpan ipv een hoed en sok… :-p
Virginie (URL) - 06-07-08 - 21:08

Jahaaa! Toen heb ik J. ontmoet en desondanks is ze later toch voor me gevallen. :-)
Cyriel (URL) - 06-07-08 - 21:19

Heb jij toen J. ontmoet? Man man man, dat heb ik nooit geweten…
Virginie (URL) - 07-07-08 - 00:39


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!