Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« En terecht | Home | 5 december »

Ziedend

30-11-07 - 09:14 Geschreven door: Cyriel We zijn een dagje naar Groningen, de stad waar ik geboren ben. Leuke stad, alleen zo ver weg. Mijn vriendin en ik hebben dan ook een heerlijk dagje met wat bezoek aan familie, even naar het graf van mijn opa en een lekker hapje in de binnenstad. Topdag, maar wel tijd om naar huis te gaan.
We hebben een beetje ruzie over wie de auto mag gaan halen. Tijdens het eten is namelijk het weer omgeslagen en echt vrolijk word je niet van de gedachte dat je door de striemende regen moet. Galant als ik ben zeg ik met enige tegenzin dat ik wel ga, maar dat ik dan wel terug wil rijden. Ik duik mijn jas in, zet mijn kraag rechtop en duw mijn handen in mijn zakken. Half voorovervallend loop ik met ferme passen tegen de wind in naar de auto.
Als ik er bijna ben hoor ik korte, felle tikjes achter me. En net als mijn sleutel richting het slot gaat, springt mijn vriendin ervoor.
"Tadaa! Ik dacht, als ik nu ook ga, kan ik rijden."
Ik kijk haar enigszins verrast aan, voel een enorme woede in mij opkomen en zeg: "Ja, maar uh, dan had ik dus niet zo zeiknat hoeven worden."
"Nee, maar nu ik er toch ben, ga ik wel rijden, schatje, lieverd, poepie."
Ze heeft duidelijk haar charmeoffensief ingezet. En omdat ik al weet wat de uitslag zal zijn - zij zal nooit, maar dan ook nooit toegeven -, barst bij mij de bom.
"Hier heb je de sleutel, je mag rijden en ik stiefel wel naar het station. Ik pak de trein en zie je thuis wel. Goedenavond!"
Bruut draai ik me om, zie haar verbijsterd nog een poging doen om me verzoenend te omarmen, sla dit af en begin naar het station te lopen...

Dan word ik wakker en ben de hele ochtend toch nog een beetje boos op haar. Ai.
twee schoten

Het lijkt the Bold & the Beautiful wel. Eerst lijkt het een waar drama te worden en dan wordt er opeens iemand wakker. Erg mooi. ;-)
Rosalie (URL) - 30-11-07 - 11:52

Nu moet ik het nog drie keer aan en uit maken met haar en dan heb ik een echt B&B-leven.
Cyriel (Email) (URL) - 30-11-07 - 14:21


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!