Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Opgeruimd staat netje… | Home | Wennen »

Lekker stil

15-07-08 - 20:36 Geschreven door: Cyriel En toen had ik dus net de hele week tot half een, een uur 's nachts gewerkt. U hoort mij verder niet klagen, want het betekent dat de zaken goed gaan. Maar ik was toch redelijk moe. Enfin, het werd gezellig. Gezéllig. Amai, het was het feestje wel. Dansende tantes en een uit de klauwen gelopen biljartpartij, het een hoeft het ander niet uit te sluiten.
Maar goed, zaterdagavond hatte ich ein Polterabend. Voor degene die geen Duitse huwelijkstradities kent: dat is een bacchanaal waarop ook wat servies kapot gesmeten kon worden. En wat doe je als groep Nederlanders tussen tweehonderd Duitsers? Juistem, je jaagt ze de dansvloer af en gaat volledig uit je plaat. Ja, mogen wij ook even wat terugveroveren? 's Nachts rond vijf uur kroop ik mijn slaapzakje in, op mijn lekke luchtmatras en 's ochtends om negen uur was het weer tijd om met de auto naar huis te gaan.
En dan kwam de zondagavond. Ik was dus al redelijk afgepeigerd, maar die websites moesten af. Werken, werken en werken, en om twee uur 's nachts kroop ik naar mijn bedje alwaar om half zeven 's ochtends de wekker vrolijk een nieuwe werkweek aankondigde. En de Vierdaagsefeestweek.

U snapt 'm? Ik ben een beetje dood. Vandaar die stilte. Dan neem ik nu nog een paracetamolletje en duik ik weer de stad in. En ben ik morgen nog wat stiller. Dan weet u dat alvast.
drie schoten

Hoog tijd voor wat inbreng van Prosper, dan. :P
Rosalie - 16-07-08 - 00:12

Ja Prosper, waar blijven die beloofde logjes? Ik bedoel, ‘t is niet alsof je het nu druk hebt met wandelen ofzo… ;-)
Virginie (URL) - 16-07-08 - 00:32

Lekker stil of lekker rustig? ;)
Rose (URL) - 16-07-08 - 08:32


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!