Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Lekker stil | Home | Mijn taalwonder »

Wennen

22-07-08 - 22:30 Geschreven door: Cyriel - Na drie keer schreeuwen krijg ik geen reactie van J. Logisch, want ik zit beneden en zij zit boven. Dus pak ik onze telefoon en bel intern naar boven.
- Ik heb haast, want ik moet op de fiets weg. En natuurlijk ben ik weer net te laat. Oh jee, mijn mouwtjes vergeten. En weer ben ik twee minuten kwijt.
- Als J. opstaat, gaat ze meteen ontbijten. En in plaats van dat ze me wakker houdt met haar keukengeluiden, val ik weer in een coma en schrik te laat wakker.
- Ik moet gebeld worden. En als ik na twee uur nog niks gehoord heb, vraag ik me af waar mijn telefoon ligt. Natuurlijk, beneden. En een gemiste oproep.

Het is nog niet makkelijk, hoor, van twee kleine kamertjes naar drie verdiepingen.
vijf schoten

Katten moet je de eerste weken in een nieuw huis heel voorzichtig laten wennen: eerst maar in 1 kamer en dan telkens eentje er bij. Misschien heb jij meer van een kat dan je dacht?
sanneke - 23-07-08 - 13:40

Hmmm, ik ben natuurlijk sowieso poeslief.
Cyriel (URL) - 23-07-08 - 16:02

Ik zag gisteren een meisje met een kattenmuts op d’r kop. Een zwarte met oortjes. Iets voor jou? Wel voor mij. Al helemaal toen ik hoorde hoe iemand achter me op die muts reageerde: ‘Tsss, heb je die gezien? Wat een achterlijke muts zeg!’
sanneke - 23-07-08 - 16:26

Haha, bij zo’n reactie zou ik zo’n muts ook wel willen. Maar nee, bedankt. Ik laat alles met katten en zo even aan mij voorbijgaan…
Cyriel (URL) - 23-07-08 - 16:39

De biljart-tafel, dat wordt Cyriel zijn huisdiertje… ;-)
Virginie (URL) - 25-07-08 - 23:03


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!