Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Ave | Home | Onsterfelijk »

De Wet van het Winkelen

13-09-08 - 10:41 Geschreven door: Cyriel "Schat, ik heb nog een nieuwe broek nodig." We stappen een hippe kledingzaak binnen en J. wil eerst even bij de vrouwenafdeling langs.
"Kijk! Kijk! Een broek met bretels! Hoe gaaf!" Een kwartier later lopen we de zaak uit en heeft J. een nieuwe broek en ik niks.

"Dan nog een paar schoenen. Die kan ik wel gebruiken," stel ik als ik naar mijn versleten sneakers staar. J. knikt instemmend en we struinen enkele schoenenzaken langs.
"Uhm, Cyriel, wat vind je daarvan?" J. wijst me een paar schoenen aan en ik kan alleen maar bewonderend terugfluisteren: "Dat zijn ze, schat. Dé schoenen voor jou."

Bij een riemenzaak wil J. naar binnen en komen we met twee riemen voor mij naar buiten. U raadt het al: eigenlijk had J. een riem nodig.

En nu heb ik dus een winterjas en twee riemen, heeft J. een paar schoenen, een nieuwe broek. Wel hebben we allebei een nieuw overhemd (of blouse, hoe u het noemt), maar daar waren we niet naar op zoek.
Alleen die nieuwe jurk van J., daarvan weet ik zeker dat die niet eigenlijk voor mij bedoeld was.
twee schoten

Je zou het ‘ns kunnen proberen, misschien staat die jurk je best aardig.
sanneke - 13-09-08 - 18:33

Ik hoop dat jullie dezelfde maat hebben :)
maarten (URL) - 14-09-08 - 12:02


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!