Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Leuker kunnen we het … | Home | Verhaal op maandag: H… »

Organiseren kun je leren

30-10-08 - 22:38 Geschreven door: Cyriel "Goedemiddag, met Cyriel. Ik heb een blessure en wil graag dispensatie aanvragen om alsnog het NK te kunnen rijden later dit jaar."
"Oh, dan moet je even H. hebben. Ik verbind je door."
...
"Met H."
"Goedemiddag, met Cyriel. Ik heb een blessure en wil graag dispensatie aanvragen om alsnog het NK te kunnen rijden later dit jaar."
"Oh, dan moet je even een mailtje sturen aan veldrijden@knwu.nl."
"Okidoki!"
...
- Beste meneer van het veldrijden. Ik heb een blessure en wil graag dispensatie aanvragen om alsnog het NK te kunnen rijden later dit jaar.
- Beste Cyriel, helaas gaan wij niet over de dispensatieverzoeken. Als je even een mailtje stuurt naar de consul van je regio, want die gaat erover. Groet, V.D.
...
- Beste Consul. Ik heb een blessure en wil graag dispensatie aanvragen om alsnog het NK te kunnen rijden later dit jaar.
...
...
- Beste Consul. Ik heb u al een mailtje gestuurd, maar ik heb een blessure en wil graag dispensatie aanvragen om alsnog het NK te kunnen rijden later dit jaar.
- Beste Cyriel, helaas kan ik hier niks in betekenen. Ik heb je mail doorgestuurd naar de juiste persoon. Groet, Consul.
...
- Beste Cyriel, we zullen hier zeker rekening mee houden. Sterkte met je blessure!

En dan zou je iedereen op de wereld in zes stappen moeten kunnen bereiken. Ik geloof d'r niks van.
vijf schoten

Je kent gewoon niet de goede mensen, Cyrielke. Leg je er maar bij neer. :-p
Rosalie (URL) - 30-10-08 - 23:00

Aan het eind van de dag zat dat zinnetje waarschijnlijk zo in je kop gebrand dat J. thuis kwam en je haar begroette met: ‘Beste J. Ik heb je al een mailtje gestuurd, maar ik heb een blessure en wil graag dispensatie aanvragen om alsnog het NK te kunnen rijden later dit jaar.’
sanneke - 31-10-08 - 08:24

Ja? Kreeg je dat laatste mailtje twee keer? Dan blijkt wel weer dat je een nummer bent. En dan heb je nog wel zo’n bijzondere naam….
Soes (URL) - 31-10-08 - 08:43

Haha, ja dat is een andere visie op ’6-degrees’!
Pieter (URL) - 31-10-08 - 10:34

Aaaargh, zo vermoeiend… Die kastje-muur-verhalen doen me toch altijd weer denken aan het huis dat gek maakt uit Asterix & Obelix…
Virginie (URL) - 01-11-08 - 11:02


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!