Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« De tand des tijds | Home | Ziek in mijn hoofd »

Is het al voorjaar?

06-01-08 - 16:35 Geschreven door: Cyriel "Uhm Cyriel, ik wil je niet uit bed trappen, maar het is weer hoog tijd voor onze wekelijkse poetsronde... We gaan nu tot 12 uur schoonmaken!"
"Nu al? Het is zondagochtend, 11 uur, ik ben nog niet echt wakker en twee weken geleden hebben we ook al alles gedaan."
"Daarom dus."

Tegen zo veel logica kon ik niet op, dus ik gooide het dekbed van me af, hees mijn onderbroek decent over mijn kont en slofte naar de keuken om een emmer met een sopje te pakken. Beetje lentefris erbij en hop, naar de wasbak in de slaapkamer. Ik leeg alle zeepbakjes en tandenborstelbekertjes en gooi deze in het sopje. Eerst die maar eens poetsen. En die spiegel, die kan ook wel eens een poetsbeurt gebruiken. Om over de deur van de inbouwkast maar te zwijgen. En terwijl ik langzaam de tijd vergeet en alles om mij heen begint te blinken, hoor ik uit een verre, andere wereld ineens een stem die mij roept.

"Cyriel..."
"Cyriel!"
"CYRIEL! Het is nu twaalf uur, je zou ook nog de wc poetsen en de keuken, wc en douche dweilen. En je hebt nog niet eens de wasbak gedaan!"

Tja, nu is het dus half vijf, ik heb viereneenhalf uur minder werk kunnen doen dan gepland, maar we hebben wel een verschrikkelijk schoon huis nu.
twee schoten

Poetsen is zo 1982, dat je het even weet…
Rosalie (URL) - 06-01-08 - 23:43

Alsof er iets mis is met 1982, tsssk…
Virginie (URL) - 07-01-08 - 00:05


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!