Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Circle of life | Home | Bijzonder weekend »

Winterpech

03-12-10 - 22:15 Geschreven door: Cyriel Als ik het gangetje achter ons huis uitfiets, glijden twee kinderen op een slee voorbij. Hun moeder wijst naar mij en zegt: "Stoer, hè, zo'n fietser?" De kinderen knikken heftig.
En op dat moment rij ik blijkbaar over oud ijs onder een vers laagje sneeuw. Ik voel mijn achterwiel wegglijden, weet dat ik niks meer kan doen en probeer me maar zo goed mogelijk op te vangen. Ondertussen vriendelijk blijvend lachen naar de moeder en haar kinderen.

"Nu ja, hij fietst niet meer, maar stoer is het toch wel," besluit ze en ze schuifelt door de sneeuw voorzichtig verder naar school. Twee gezichtjes blijven kijken hoe ik opkrabbel.
twee schoten

Ach, jij ook al onderuit gegaan… Zeer gedaan?
sanneke - 04-12-10 - 14:30

@sanneke: meer dan ik gedacht had! Is al twee dagen geleden, maar had vandaag bij het fietsen een serieus pijnlijke heup. :-(
Cyriel (URL) - 04-12-10 - 18:49


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!