Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Eenheidsworst | Home | Dirty Harry »

Wie kent hem niet?

18-03-08 - 21:03 Geschreven door: Cyriel Van de week zat ik met twee wielrenvrienden een beetje te drinken. Het was tijdens de ALV van onze wielrenvereniging en aangezien we in het bestuur zitten, moet je toch wat. De ALV liep ten einde en we moesten nog een nieuwe naam voor de vereniging bedenken. Nu hebben we een suffe naam en dat past natuurlijk niet bij de jonge, snelle, sexy mensen die wij zijn.
Al brainstormend kwamen we op het briljante idee dat de vereniging ook wel een verenigingsband kon gebruiken. En aangezien een van ons drieën naar de naam Jelle luistert, moet die band Jelle en de Nijdams heten. Een verdammt lekker bekkende bandnaam, nietwaar? Jelle zou dan gitaar spelen (dat doet 'ie toch al) en D. en ik zouden dan gaan drummen en bassen. Oké, dat we die instrumenten niet beheersen, dat is een kleinigheidje. Je bent nooit te oud om te leren.

Goed, ik vond het een meesterlijk idee en toen ik thuiskwam moest ik het dan ook meteen aan J. kwijt. "J., J., weet je wat voor schitterend plan we hebben? Ik ga in een bandje!"
"Jij? Maar je hebt het ritmegevoel van een maisveld in een orkaan."
"Nee, maar wacht, het beste komt nog: we noemen ons Jelle en de Nijdams! Dat kan toch niet mislukken?"

Alleen, toen J. vroeg wie Nijdam was, toen ben ik sip in een hoekje gaan zitten treuren. Of het nu een gebrek aan algemene ontwikkeling is of toch die generatiekloof van tweeëneenhalf jaar, dat iemand Jelle Nijdam niet kent, daar zakt toch mijn broek van af.
Geen schoten

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!