Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Wacht eens even! | Home | Eindelijk de lente »

Wielrenners zijn dom

23-03-08 - 14:06 Geschreven door: Cyriel Mijn trainer zegt altijd twee dingen: "Je hoeft niet snel te zijn, als je er maar snel uitziet" en "Wielrenners zijn dom. Ben je het niet, dan word je het wel." En ik kan het niet anders dan met hem eens zijn, zeker met zijn tweede adagium.
Elk jaar loop ik namelijk tegen hetzelfde probleem aan. In het voorjaar ga ik meer trainen en bovendien worden de trainingen ook steeds intensiever. U begrijpt dat ik dan ook regelmatig volledig uitgeteld op de bank lig. Ik heb meer slaap nodig en ben echt aanzienlijk sneller moe. Gelukkig heeft Joop Zoetemelk ooit gezegd dat je de Tour in bed wint, dus die overwinningen, die komen er aan. Wat ik u brom.
Maar goed, waar ik heen wil: ook mijn hoofd wordt moe. En met een moe hoofd is het slecht denken, dat kan ik u vertellen. Dus ieder voorjaar heb ik een periode dat ik veel dingen vergeet, niet op namen kan komen, veel zaken op het puntje van mijn tong liggen, et cetera. Als J. mij iets vraagt, weet ik het antwoord niet. Had ik iemand beloofd iets te doen, dan kunt u er vergif op innemen dat ik het vergeet. Lastig, hoor.
Als echte hypochonder schiet dan de term dementie door mijn hoofd. Niet dat ik echt geloof dat ik dementeer, maar hé, ik denk er wel even aan.
En het stomme is: ieder jaar kan ik dit zien aankomen, maar elk jaar ben ik het vergeten...

- U kunt natuurlijk nog steeds uw vage en geheimzinnige berichten kwijt in de reacties. U hebt nog vier dagen. -
acht schoten

Ik heb ook eens in de paar jaar zo’n periode en zit er nu weer midden in eentje. Bij mij heet het zwangerschapsdementie. Van wielrennersdementie had ik nog nooit gehoord. Zalig zijn de onwetenden en de vergetenden.
sanneke - 26-03-08 - 11:20

sanneke, soms vind ik het heul vervelend… Zo ben ik al de hele dag aan de naam van een Haagse band te denken en ik kom er natuurlijk nu op… En was het dan nog maar een leuke band, maar ik vind ze alleen maar oerstom.
Cyriel (URL) - 26-03-08 - 14:20

Oh, the Golden Earring bedoel je?
sanneke - 26-03-08 - 17:21

Nee, die vind ik ook irritant, maar ik had het over Di-rect.
Cyriel (URL) - 26-03-08 - 19:30

Oh joh, die negeer ik sowieso. Ik wist niet eens dat ze uit Den Haag kwamen.
sanneke - 26-03-08 - 21:12

Dat dacht ik… Ik zoek het even voor je op!
Cyriel (URL) - 26-03-08 - 21:55

Volgens hun wikipagina (http://nl.wikipedia.org/wiki/Di-rect) komen ze inderdaad uit Den Haag.
Cyriel (URL) - 26-03-08 - 21:56

Dank je Cyriel. Nu weet ik iets dat ik écht niet hoefde te weten en hoeveel ik momenteel ook vergeet, dít vast en zeker niet!
sanneke - 26-03-08 - 22:26


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!