Wanted dead or alive
Wanted dead or alive

« Eindelijk de lente | Home | Dromen over Rome »

Zaterdagochtend

05-04-08 - 17:05 Geschreven door: Cyriel Ruw word ik uit mijn droom gehaald. Een monotoon, repeterend geluid ontsnapt aan J.'s mond. Met ingehouden woede fluistergrom ik: "J.! Je snurkt!" Hier wordt ze nooit wakker van, maar ze draait zich wel altijd om.
Enigszins uit mijn hum doordat ik had willen doorslapen, keer ik mijn rug naar J. toe. Ik slaap het lekkerst op mijn zij en probeer de slaap weer te pakken te krijgen.
Het lukt niet. Buiten schijnt een flauw zonnetje door een spleet tussen de gordijnen en de vogeltjes fluiten.
Achter mij wordt er een beetje gewoeld en ineens voel ik een arm om mijn middel. Ik word vriendelijk doch dwingend geacht mij om te draaien, zoveel wordt hieruit duidelijk. J. duwt haar kont naar achteren, zodat ik wel mee moet gaan in haar houding.
Ik leg mijn hoofd dicht achter de hare en geniet. Mijn T-shirt is iets omhoog gekropen en mijn buik raakt haar rug. Niks voelt dichterbij dan huid-op-huidcontact. Langzaam dommel ik weer in.
Eigenlijk is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met lepeltje liggen.
zes schoten

Nee, de állerfijnste manier om de dag te beginnen is lepeltje lepeltje liggen met een babybuik er voor of er tussen. Ertussen is vooral erg leuk: beweegt de baby, dan ben ik ineens niet meer de enige die dat voelt, magisch! Maar er voor is ook geweldig, met Rinke’s arm om mij en baby heen. Mmm, morgen weer zondagochtend, lekker lang lepeltje lepeltje!
sanneke - 05-04-08 - 17:30

Ik zal je op je woord moeten geloven, sanneke. Veel plezier morgenvroeg!
Cyriel (URL) - 05-04-08 - 17:39

Oh, man, inderdaad. Helaas heb ik me uit de lepeltjelepeltjehouding moeten ontwurmen vannacht, omdat ik echt niet kon slapen wegens hoesten, keelpijn en verkoudheid.
Rose (URL) - 05-04-08 - 18:09

Ja, was weer fijn! :)
sanneke - 06-04-08 - 10:09

Hier ook echte lepelaars. Jummie.
Octavie (URL) - 06-04-08 - 19:31

Ik kan me niet voorstellen dat iemand niet graag lepelt.
Cyriel (URL) - 07-04-08 - 07:52


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / TextileKleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.

Het recht van de sterkste

Tijmen (33), José (30) en Koosje Jans (1) bezien de wereld met hun eigen blik. En daar schrijven ze dan over. Nu ja, Koosje Jans natuurlijk niet, maar Tijmen en José wel. Hoe, dat is zelfs voor hen regelmatig een verrassing.

Logtantes

Zij zijn reeds gelauwerd en geprezen. In de literaire wereld houdt men al sinds de negentiende eeuw rekening met deze vooruitstrevende dames en nu zijn ze weer helemaal terug. Rosalie en Virginie, wij zijn vereerd dat wij in jullie zog mee mogen doen!

Nuit Blanche

Net geschoten

Smithc401 (Wildbeheer): Hey, you used to write am…
Smithd207 (Driedagenlief): I do agree with all the i…
Smithb654 (Driedagenlief): I’ve long suggested that …
Smithb216 (Driedagenlief): Tormoxin 500mg Cod Next D…
Smithk469 (Driedagenlief): I needed to thank you for…
Smithe687 (Driedagenlief): Fantastic website. A lot …
Pharmd24 (Driedagenlief): Hello! sildenafil generic…
Pharmf23 (Driedagenlief): Hello!sildenafil generic …
Smitha291 (Driedagenlief): Hello! Do you use Twitter…
Stijn Laureys (Alles voor de wet…): Beste Tijmen; via googl…

Zoek!